Aanvragen

Hoe werkt het?

Vraag online een lening aan
Op onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een krediet. Naar aanleiding van uw bericht neemt een adviseur contact met u op voor het doornemen van de aanvraag. U kunt uiteraard ook direct telefonisch contact met ons opnemen voor een aanvraag.

Het is handig om hiervoor uw identiteitsbewijs, bewijs van inkomen, bankafschriften en eventuele saldo-overzicht(en) van uw bestaande lening(en) bij de hand te hebben. Als u in aanmerking komt voor een lening, dan krijgt u meestal binnen 24 uur bericht.

U stuurt de gevraagde documenten op of u maakt een afspraak met een adviseur
Als u akkoord gaat met ons aanbod, dan kunt u de offerte ondertekenen en die samen met de gevraagde documenten naar ons opsturen.

Hebt u onvoldoende kennis en hebt u meer informatie nodig over de financiële verplichtingen of de risico’s die een lening met zich meebrengt? Dan raden wij u aan advies vragen aan onze adviseurs.

Wij beoordelen uw documenten
Nadat wij de documenten hebben ontvangen, beoordelen wij binnen 1 tot 2 werkdagen uw aanvraag. Als alles compleet en akkoord is, staat het geld binnen enkele werkdagen op uw rekening.

Verantwoord lenen
Geld lenen doe je niet zomaar. Dat doe je verantwoord met behulp van een expert. Wat gebeurt er als uw inkomen verandert? Is uw lening fiscaal aftrekbaar? Het zijn vragen waar u samen met onze adviseur naar kijkt, voordat u een lening afsluit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvende offerte

Wij bellen u terug en regelen dit